Bomag grondverdichting

DOWNLOAD HIER DE NIEUWSTE BOMAG LEVERINGSPROGRAMMA BROCHURES:

Liever een exemplaar in handen? Neem contact op met uw contactpersoon.

Via deze pagina heeft u toegang tot alle productinformatie van BOMAG machines. Met circa 26 BOMAG dealers is Nederland compleet afgedekt en is er ook altijd een service locatie bij u in de buurt. BOMAG is al meer dan 60 jaar marktleider in de grond, weg en waterbouw en continu bezig om de machines technisch te verbeteren en nog meer bedieningscomfort voor de gebruiker te realiseren. Kemp Groep is dan ook trotse BOMAG distributeur.

Machines van absolute topkwaliteit met een lange levensduur, wereldwijd de nummer 1 in verdichting!

 

Verschillende soorten verdichtingsmachines van Bomag

Dat alle Bomag verdichtingsmachines een bepaalde standaard kwaliteit hebben staat buiten kijf. Bekijk hieronder een overzicht met Bomag grondwalsen en grondverdichters die de Kemp Groep te bieden heeft en klik op de gewenste machine voor meer informatie.

Bomag grondwalsen en grondverdichters

De Bomag grondwalsen en grondverdichters zijn van absolute topkwaliteit. U kunt hierbij rekenen op onder andere een lange levensduur. De kwaliteit en efficiency ziet u terug in elke verdichtingsmachine van Bomag. Zo zijn de Bomag speciale grondwalsen leverbaar in de gewichtsklassen tussen 8 en 28 ton. Vanaf de gewichtsklasse van 4,5 ton kunnen de verdichtingsmachines optioneel uitgerust worden met diverse modulair op te bouwen meetsystemen. Bovendien zijn de grondverdichters niet afgeleid van een laadschop of bulldozer: de Bomag grondverdichters zijn geheel ontworpen als specifieke verdichtingsmachine. De Bomag verdichtingsmachines zijn geschikt voor dagelijks gebruik.

Officiële dealer van Bomag grondwalsen en grondverdichters

Kemp is onovertroffen in grondverzetmaterieel. We bieden een zeer compleet programma grondverzetmaterieel en aanverwante producten. Naast het aanbieden van een aantal andere topmerken mogen we ons met trots de officiële dealer van Bomag noemen. Onze showroom zit direct naar ons hoofdkantoor waardoor we u in ruime openingstijden uitstekend van dienst kunnen zijn. Bezoek onze showroom, moderne presentatieruimte of ons overdekte demoterrein. Wij adviseren u graag over uw Bomag grondwalsen en -verdichters.