SCHERPE financiering elektrische Kramer!

Profiteer van een scherpe financiering van een elektrische Kramer 5065E wiellader of Kramer 1445E verreiker. Er zijn meerdere looptijden mogelijk. Kijk hieronder voor de mogelijkheden of neem direct contact op met een verkoopadviseur.

De elektrische Kramers zijn uit voorraad leverbaar!

NEEM CONTACT OP en ontvang een voorstel op maat!

  • 24 maanden 1,99%

  • 36 maanden 2,99%

  • 48 maanden 3,49%

  • 60 maanden 3,99%

Actie geldig zolang de voorraad strekt!

Kramer 5065E WIELLADER

Ontdek de kracht van de Kramer 5065E - de ultieme partner voor al uw werkzaamheden. Met zijn indrukwekkende specificaties en geavanceerde functies zet deze machine een nieuwe standaard in elektrische werktuigen. Laat je verrassen door zijn ongeëvenaarde prestaties en betrouwbaarheid, terwijl je bijdraagt aan milieuvriendelijk werken.

Met een 37,5 kWh Li-ion accu van 96 volt en een handige batterij-indicator ben je altijd op de hoogte van de resterende accucapaciteit. Hierdoor kun je jouw werkzaamheden plannen en nooit onverwachts zonder stroom komen te zitten. Dankzij de onboard lader met 9 kW vermogen is opladen erg gemakkelijk, zodat je snel weer aan de slag kunt.

Met de Eco en Power modus heb je volledige controle over de prestaties van de Kramer 5065E. Schakel naar de Eco modus om energie te besparen en de levensduur van de accu te verlengen.

Kramer 1445E verreiker

De compacte elektrische genie onder de verreikers. De prestatiegegevens van de 1445E zijn ondanks zijn geringe omvang indrukwekkend. Het stapellaadvermogen op de palletvork bedraagt 1450 kg, de hefhoogte 4,5 m.

Ook bij het hanteren van zware goederen heeft de machine voldoende reserves om met grote reikwijdte te kunnen werken. De efficiënte machine overtuigt door zijn dynamische vierwielaandrijving, zijn hoge laadvermogen, zijn onovertroffen wendbaarheid en zijn geringe bedrijfsgewicht.

Ik heb interesse in een kramer Elektrische wiellader of verreiker en kom graag in contact met een adviseur:

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 – 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.