Configureer uw elektrische graafmachine

Machine-configurator

De configurator stelt iedereen in staat om in een aantal stappen de uitvoering van zijn eigen minigraver of rupskraan samen te stellen. Alle machines kun je op deze pagina configureren en samenstellen tot de gewenste maatwerk machine. Ori├źnteer je thuis of op je werkplek op een nieuwe machine, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Elektrische minigraver samenstellen

De emissievrije Sunward minigraafmachine is via de machine configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van werkverlichting, hydraulische (draai)kantelstukken, oplader, stekker en bakken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek.

Elektrische rupskraan samenstellen

De Sunward elektrische graafmachine is via de machine configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van werkverlichting, hydraulische (draai)kantelstukken, opladers en andere laadopties tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek.