Wederom Kobelco minigravers voor Schoonhoven Service

 De firma Schoonhoven Service uit Oosterwolde heeft de sleutels ontvangen van een SK35SR-6E en een SK17SR-3E minigraafmachine. Afgelopen jaar voegde het bedrijf ook al een SK17SR-3E toe aan het verhuurprogramma. Wij wensen Schoonhoven Service wederom veel plezier met de nieuwe Kobelco!

De minigravers van Kobelco kenmerken zich door de optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van deze minigraafmachines is veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist. De Kobelco SK35SR-6 Stage V biedt praktische functies terwijl de zwenkradius achter klein is gebleven. De energiebesparingsmodus bespaart brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de machine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is. De cabine is standaard voorzien van airconditioning. De SK35SR-6E kenmerkt zich door een motorvermogen van circa 24,2 pk en een max. pompopbrengst van 2 x 38,4 en 1 x 19,2 l/min.

De Kobelco SK17SR-3E minigraver heeft standaard een uitschuifbare onderwagen voor optimale stabiliteit en staat door het robuuste ontwerp garant voor jarenlang draaiplezier. Met een uitgeschoven onderwagen draait de bovenwagen binnen de rupsen van de minigraver. Door de combinatie van de zijdelingse graaffunctie en het 'binnendraai' concept kan er vlak langs muren gegraven worden. Door de kleine zwenkradius heeft de SK17SR een werkruimte van slechts 2.030 mm nodig om continu te kunnen graven, zwenken en laden.

Kemp Groep heeft de Kobelco SK35SR-6E en de SK17SR-3E beide voorzien van een hydraulische snelwissel.

Over Fa. Schoonhoven Service uit Oosterwolde

Schoonhoven Service is een bedrijf dat is gespecialiseerd in verkoop en reparatie van zowel landbouw- als grondverzetmachines. Het bedrijf is opgericht op 1 januari 1984. Sinds de oprichting is het bedrijf gestart als landbouwmechanisatiebedrijf maar heeft begin jaren '90 haar activiteiten uitgebreid naar de grondverzet/wegenbouw branche. Sinds die tijd is Schoonhoven Service blijven groeien en levert nu ook gazonmaaiers, (tuin)gereedschap en overige artikelen zoals een groeiend assortiment aan schaalmodellen. Schoonhoven service is voor het onderhoud, reparatie en keuren van tractoren, landbouwmachines, grondverzetmachines, heftrucks, mechanische- en elektrische handgereedschappen, tuin- en parkmachines en reinigingsmachines door de DEKRA VCA en CUVM gecertificeerd. Kijk op www.schoonhovenservice.nl voor meer informatie.

U kunt nu uw eigen minigraafmachine samenstellen!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de SK35SR-6E en SK17SR-3E minigraafmachine. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. Wist u dat op iedere Kobelco 36 maanden of 3.000 uur garantie geldt?

Neem contact met ons op
Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Kijk hier voor alle contactgegevens en voor een vestiging bij u in de buurt.