Van der Pols kiest voor Atlas 185W

Van der Pols machineverhuur uit Pernis heeft, via Kemp Groep, een nieuwe Atlas 185W in ontvangst genomen. De compleet opgebouwde mobiele graafmachine is o.a. voorzien van een driedelige giek, hydraulische snelwissel en FreshFilter overdruksysteem. Wij wensen Van der Pols veel werkplezier met de nieuwe Atlas!

De Atlas 185W biedt uitstekende stabiliteit voor maximale prestaties. De nieuwe Deutz TCD 4.1 Stage V motor heeft een vermogen van 129 kW (176 pk) en dankzij het verlaagde motortoerental een aanzienlijk lager brandstofverbruik. De circa 18,9 ton wegende Atlas 185W kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de moderne en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting. Hierdoor is deze mobiele graafmachine veelzijdig inzetbaar. Naast sterk, stabiel en zuinig is de nieuwste Atlas 185W mobiele graafmachine uitgerust met een moderne cabine! Met de nieuwste cabine maakt Atlas een grote sprong voorwaarts. Het gehele interieur, de besturing, het comfort de veiligheid en het bedieningsgemak zijn verbeterd.

De in Tiel opgebouwde nieuwe Atlas 185W is door de professionals van Kemp Groep opgebouwd naar de wensen en eisen van Van der Pols. Zo is de machine afgeleverd met o.a. hydraulische snelwissel, FreshFilter overdruksysteem, 360 graden camera, extra LED-werkverlichting, driedelige giek en trekhaak met koker in het schuifblad.

Over Van der Pols

Van der Pols machineverhuur uit Pernis is specialist in verschillende soorten werkzaamheden. Van der Pols verteld: ‘’Veel machineverhuurders besparen in deze tijd op veiligheid en nieuwe apparatuur. Wij kiezen er voor om hier juist in te investeren, om al onze klanten de zekerheid en kwaliteit te blijven bieden van de modernste technieken. Door dit te combineren met onze decennia aan ervaring en het al meer dan 35 jaar voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften geeft ons, en onze klanten, altijd net een streepje voor.’’ Voor meer informatie gaat u naar: https://avanderpolsmachineverhuur.nl/

Stel uw 185W mobiele kraan zelf samen!
Alle Atlas mobiele graafmachines zijn via de machine configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.