Tweede Kobelco SK350LC-11 voor Scholte Grondverzet

Scholte Grondverzet V.O.F. uit Emmer-Compascuum heeft de tweede nieuwe Kobelco SK350LC-11 rupsgraafmachines in ontvangst genomen. Binnenkort gaan we langs om deze machines vast te leggen in het werk. Houd onze social mediakanalen in de gaten!

Prestaties, ultiem comfort en productiviteit gaan hand in hand bij deze Kobelco graafmachine. De bediening vanuit de meest comfortabele en moderne cabine heeft al zeer veel machinisten overtuigd. Naast de ongekende prestaties, grote efficiëntie en hoge productiviteit door veel vermogen en snelheid, voldoet deze machine uiteraard ook aan de Stage V-emissienormen. De Kobelco SK350LC-11 rupsgraafmachine heeft een motorvermogen van 213 kW en de bakkracht bedraagt maar liefst 244 kN. De Kobelco SK350LC-11 kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, de standaard luxe uitrusting, de sterke constructie en bewezen betrouwbaarheid.

De professionals van Kemp Groep hebben de Kobelco SK350LC-11, op 900 mm rupsplaten, volledig opgebouwd naar de wensen en eisen van Scholte. Denk hierbij o.a. aan: hydraulische snelwissel inclusief lasthaak, extra hydraulische functies, verzwaard contragewicht, treeplank en extra LED-werkverlichting. Voor de juiste uitstraling is de machine door Kemp Groep voorzien van professionele belettering. Alles voor een perfecte aflevering!

Over Scholte Grondverzet

Scholte Grondverzet te Emmer-Compascuum is gespecialiseerd in cultuurtechnische werken. De hoofdmoot van ons Scholte Grondverzet is grondverbetering door middel van spitten met de graafmachine. Voornamelijk het verwijderen van veenbodemlagen is een specialiteit van Scholte Grondverzet. Veengronden hebben weinig draagkracht en laat water alleen horizontaal door. Daardoor zijn deze gronden slecht te gebruiken voor de landbouw. Door deze veenlaag grotendeels  te verwijderen en daarna door te spitten wordt het perceel uitermate geschikt voor de landbouw. Kijk op www.scholte-grondverzet.nl voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen Kobelco rupsgraafmachine zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook deze Kobelco SK350LC-11 rupsgraafmachine. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 – 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.