Twee BOMAG asfaltwalsen voor Van Gelder

Van Gelder uit Elburg heeft twee nieuwe BOMAG BW154 AP-5 AM asfaltwalsenin ontvangst genomen. Kemp Groep wenst Van Gelder veel werkplezier met de BOMAG walsen!

De 7.950 wegende BW154 AP-5 AMasfaltwals heeft een vermogen van 55,4 kW en een werkbreedte van 1.500 mm. De rollen zijn vervaardigd van een hoogwaardig staal genaamd ‘Dilidour’ verder is de wals voorzien van hydraulische kantensnij-uitrusting rechts- en links voor, airco, LED-werkverlichting rondom, Asfalt Manager en een voorbereiding aanbouwstrooier. De asfaltwalsen zijn in firmakleur van Van Gelder afgeleverd.

Deze nieuwe walsen uit deze AP-5 Serie voldoen helemaal aan de wensen van elke machinist, met maximaal bedieningscomfort in combinatie met het beste zicht rondom wordt het werken met deze wals vanaf deze luxe lucht geveerde (verwarmde/gekoelde) zetel iedere dag weer een groot feest!

Asfalt Manager
Intelligent verdichtingssysteem in de voorrol: 'Asfalt Manager', inclusief eenvoudig bedienbaar touchscreen. Het display is geïntegreerd in het dashboard met weergave van digitale rijsnelheid, asfalttemperatuur en verdichtingsweergave met behoud van gedeelde rol. De gedeelde rol is zowel manueel als automatisch variabel van horizontaal (oscillatie) naar vol verticaal.

Het complete leveringsprogramma BOMAG walsen is leverbaar in de gewichtsklassen tussen 1.550 kg en 14,1 ton. Het slimme ontwerp van de BOMAG walsen biedt de machinist altijd een onbelemmerd zicht op de werkzaamheden. Daarnaast beschikt de machine over een ruime, veilige en comfortabele cabine. De bestuurder heeft in de cabine geen last van hitte, uitlaatgassen of trillingen.

Over Van Gelder
Van Gelder is een aannemer die, met ruim 1.200 werknemers, boven- en ondergrondse infrastructuur realiseert. Denk aan asfalt en wegen, kabels en leidingen, verkeerstechniek en verlichting, telecom en rail. Ze zijn actief in heel Nederland en ook daarbuiten. “Onze missie is om projecten te realiseren door gedrevenheid en toewijding, op basis van betrouwbaarheid en wederzijdse waardering. Bij Van Gelder werken vakmensen voornamelijk in vaste teams, met korte lijnen, die constant meedenken met de opdrachtgever.” Kijk op www.vangelder.com voor meer informatie en alle projecten.

Start met het samenstellen van een BOMAG machine!
De meeste BOMAG machines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. 

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 – 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.