Timmer GWW neemt nieuwe Schaeff TW110 in gebruik

Timmer Grond-, Weg- en Waterbouw B.V. uit Nijkerk breidt het machinepark verder uit met deze compleet uitgeruste Schaeff TW110 mobiele graafmachine. Na Kobelco en Atlas, is deze Schaeff een perfecte aanvulling. Wij wensen Timmer GWW veel werkplezier met de nieuwe Schaeff!

De compacte en stabiele Schaeff TW110, uitgerust met een 3-delige hydraulische verstelbare giek, weegt circa 11.000 kg en heeft een vermogen van ca. 116 pk. De TW110 is comfortabel, sterk en efficiënt. Deze Schaeff TW110 mobiele graafmachine heeft weinig ruimte nodig, verbruikt weinig brandstof en biedt daarbij veel comfort voor de machinist.

In de werkplaats is Schaeff TW110 met Nokian banden is zeer compleet opgebouwd naar de wensen en eisen van Timmer Grond-, Weg- en Waterbouw B.V. De Schaeff TW110 is o.a. uitgerust met een draaikantelstuk van SMP, een vacuümunit, 27MC en een automatisch smeersysteem. Ook is de Schaeff voorzien van kunststof spatborden, twee extra camera’s, trekhaak in de schuif, 7-polige stekker aan de onderwagen, extra werkverlichting en een opklapbare treeplank voor de cabinedeur. De mobiele kraan is afgeleverd in de bedrijfskleuren en met de belettering van Timmer GWW. Daarnaast ook nog een complete bakkenset met een Brede bak, dieplepel bak, banaanbak, puinriek en palletvorken.

Timmer GWW
Vanuit het centraal gelegen Nijkerk werkt Timmer GWW sinds 2005 aan diverse projecten. Of het nou gaat om de aanleg van uw oprit of het aannemen van complexe projecten door middel van aanbesteding. Alles onder 1 dak! Van calculators, werkvoorbereiders, cadtekenaar, uitvoerders, en medewerkers die het buiten maken. Hiervoor beschikt het bedrijf over een breed arsenaal aan machines die uitgerust zijn met de modernste technieken. Kijk op www.timmer-gww.nl voor meer informatie, alle projecten, materieel en de mogelijkheden.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!

Alle Schaeff mobiele graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.