SK50SRX-7 voor Arie Hogendoorn Grondverzet en Heiwerken

De firma Arie Hogendoorn Grondverzet en Heiwerken ontving vandaag de nieuwste SK50SRX-7 minigraafmachine op de verjaardag van Arie Hogendoorn zelf. Vorig jaar nam het bedrijf nog een SK75SR-7 in gebruik. Wij wensen hen wederom veel plezierige draaiuren met de nieuwe Kobelco!

Bij de ontwikkeling van deze minigraafmachines is veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist. Het iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de machine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is. De cabine biedt veel ruimte en onbelemmerd zicht, wat het comfort en de veiligheid van de machinist vergroot. De ca. 5 ton wegende Kobelco SK50SRX-7 heeft een motorvermogen van circa 38 pk en een maximale pompopbrengst van 2x 49,9 en 1x 33,8 l/min.

Deze SK50SRX-7 voor Arie Hogendoorn is uitgerust met een hydraulische snelwissel en een FreshFilter overdruk unit. Daarnaast is de machine afgeleverd met een puinriek, banaanbak, graafbak en brede bak.

Over Arie Hogendoorn Grondverzet en Heiwerken

In 1978 heeft Arie Hogendoorn het bedrijf opgericht. Op 22e jarige leeftijd kocht hij een graafmachine en deed agrarisch loonwerk. Nu 44 jaar later is Arie’s bedrijf uitgegroeid tot een moderne middelgrote onderneming met om en nabij 50 vaste medewerkers. Arie Hogendoorn BV is uw specialist op het gebied van grondverzet en heiwerkzaamheden. Voor meer informatie gaat u naar: www.hogendoornbv.nl

Start met het samenstellen van je eigen Kobelco!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. 

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.