Schaeff TW95 voor RWD-Groep

RWD-Groep uit Schiedam heeft, via Kemp Groep, een compacte Schaeff TW95 in ontvangst genomen. Deze mobiele graafmachine vervangt een Terex TW85 uit 2009 met ruim 16.000 uur op de teller. Wij wensen RWD-Groep veel werkplezier met de nieuwe Schaeff.

De compacte en stabiele Schaeff TW95 weegt circa 9.500 kg en heeft een vermogen van ca. 101 pk. De TW95 is comfortabel, sterk en efficiënt. Deze Schaeff TW95 mobiele graafmachine kan prima uit de voeten in krappe ruimtes, verbruikt weinig brandstof en biedt daarbij veel comfort voor de machinist.

De Schaeff mobiele graafmachine voor RWD-Groep is voorzien van een hydraulische snelwissel incl. lasthaak, extra LED-werkverlichting, automatisch smering van RCE, extra functies en een trekhaak op het schuifblad. Daarnaast is de, in bedrijfskleur gespoten machine, afgeleverd met brede bak met voorzetmes.

Over RWD-Groep

De RWD-Groep uit Schiedam is van oorsprong opgericht als ambachtelijk stratenmakers bedrijf. De afgelopen 25 jaar is het bedrijf gaan moderniseren en worden de werkzaamheden grotendeels machinaal uitgevoerd. U kunt bij RWD-Groep terecht voor o.a. weg- en grondwerkzaamheden, bodemsaneringen, riolering en groenvoorzieningen. Voor meer informatie gaat u naar: https://www.rwd-groep.nl/

Start met het samenstellen van je eigen kraan!

Alle Schaeff mobiele graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!
Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.