Schaeff TW95 voor Edwin Verdam Maarssen

Machinist Luuk van firma Edwin Verdam uit Maarssen heeft, uit handen van Ronald van Dorresteijn, de sleutels van een nieuwe Schaeff TW95 mobiele graafmachine in ontvangst genomen. Eerder nam Edwin Verdam ook al een Atlas 140W in gebruik. Kemp Groep wenst Luuk veel werkplezier met de nieuwe Schaeff!

De compacte en stabiele Schaeff TW95 weegt circa 9.500 kg en heeft een vermogen van ca. 101 pk. De TW95 is comfortabel, sterk en efficiënt. Deze Schaeff TW95 mobiele graafmachine kan prima uit de voeten in krappe ruimtes, verbruikt weinig brandstof en biedt daarbij veel comfort voor de machinist.

De nieuwe Schaeff TW95 is door Kemp Groep compleet naar wens van Edwin Verdam Maarssen opgebouwd. Zo is de mobiele graafmachine o.a. uitgerust met een draaikantelstuk met gripper, extra werkverlichting, een extra camera, extra functies, spatborden, trekhaken, slangbreukbeveiliging, een opklapbare treeplank aan de cabinezijde, geblindeerde ruiten en klompenhaken. Voor een perfecte aflevering is de Schaeff door Kemp Groep voorzien van professionele belettering. 

Bent u op zoek naar de perfecte machine die naadloos aansluit op uw specifieke wensen en behoeften? Met onze geavanceerde machine-configurator bent u in staat uw eigen machine samen te stellen en te profiteren van talloze voordelen.

Over Edwin Verdam Maarssen
Edwin Verdam Maarssen, Civiel- & Cultuurtechniek is een loon en verhuurbedrijf in de grond - weg en waterbouw. Zij leveren materieel, materiaal en personeel t.b.v. straat-, grond- en groenwerk. Kijk op www.edwinverdam.nl voor meer informatie.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!
Alle Schaeff mobiele graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Machinist Luuk - Edwin Verdam Maarssen

''De Schaeff TW95 is compact, licht op het werk en makkelijk voor straatwerk en infrawerk!''

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.