Schaeff TW95 voor De Groot & Schagen

De Groot & Schagen Aannemingsbedrijf BV. uit Sliedrecht een Schaeff TW95 compacte mobiele graafmachine in gebruik genomen. De Schaeff TW95 is door de Kemp Groep in De Meern zeer compleet uitgerust en voorzien van belettering. Deze machine vervangt een TW110 uit 2011 met ruim 13.000 uur op de teller.

De compacte en stabiele Schaeff TW95 weegt circa 9.500 kg en heeft een vermogen van ca. 101 pk. De TW95 is comfortabel, sterk en effici├źnt. Deze Schaeff TW95 mobiele graafmachine kan prima uit de voeten in krappe ruimtes, verbruikt weinig brandstof en biedt daarbij veel comfort voor de machinist.

De Schaeff mobiele graafmachine voor De Groot & Schagen is voorzien van stalen spatborden, een hydraulische kantelsnelwissel en een automatisch smeersysteem. Verder is de machine uitgerust met onder andere extra werkverlichting, 7 polige stekker en een trekhaak met koker in de schuif. Daarnaast is de machine in de bedrijfskleuren van De Groot & Schagen gespoten, voorzien van belettering en afgeleverd met een brede bak, puinriek, graafbak en palletvorken.

Over De Groot & Schagen

De Groot & Schagen Aannemingsbedrijf is een dynamisch bedrijf met een brede ervaring op het gebied van bestratingen, grondwerk, rioleringen, groenvoorzieningen en sloopwerkzaamheden. Ruim 60 jaar geleden kleinschalig begonnen en uitgegroeid tot een middelgrote onderneming. Zo is de ontwikkeling van De Groot & Schagen Aannemingsbedrijf te typeren. Het fundament is al die jaren hetzelfde gebleven: een daadkrachtige ploeg met een grondige aanpak. Kijk op www.degrootschagen.nl voor meer informatie.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!

Alle Schaeff mobiele graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.