Schaeff TW95 voor Eres Boomverzorging

Eres Boomverzorging uit Westendorp heeft, via Kemp Groep, een Schaeff TW95 in ontvangst genomen. Uit handen van Henk ten Klooster, verkoopadviseur bij Kemp Groep, kreeg Andre Padberg de sleutels overhandigd. Wij wensen Eres Boomverzorging veel succes met de nieuwe Schaeff.

De compacte en stabiele Schaeff TW95 weegt circa 9.500 kg en heeft een vermogen van ca. 101 pk. De TW95 is comfortabel, sterk en efficiënt. Deze Schaeff TW95 mobiele graafmachine kan prima uit de voeten in krappe ruimtes, verbruikt weinig brandstof en biedt daarbij veel comfort voor de machinist.

De Schaeff TW95 mobiele graafmachine voor Eres Boomverzorging staat op brede banden enis voorzien van een hydraulische snelwissel, spatborden, extra functies en een trekhaak in het schuifblad. Daarnaast is er een Groeneveld zaagkast gemonteerd met een boomklem.

Over Eres Boomverzorging
Heeft u een boom in de tuin die nodig gesnoeid moet worden? Moet er een boom weggehaald worden? Bent u opzoek naar een bedrijf (uit Gelderland) waar meegedacht en geluisterd wordt naar uw wensen? Eres Boomverzorging is gespecialiseerd in boomverzorging voor bedrijven, overheden en particulieren. Kijk op www.eresboomverzorging.nl voor meer informatie.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!

Alle Schaeff mobiele graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 – 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.