Schaeff TW75 Stage V voor Potjes

Cultuurtechnisch Bedrijf M. Potjes BV uit Schaijk heeft een Schaeff TW75 compacte mobiele graafmachine in gebruik genomen. Kemp Groep in Tiel heeft de machine compleet naar de eisen en wensen van Potjes opgebouwd en afgeleverd. Wij wensen Potjes veel werkplezier met de nieuwe Schaeff!

De compacte en stabiele Schaeff TW75 weegt circa 8 ton, heeft een vermogen van 75 pk en een grote opbreekkracht van 38 kN. Deze Schaeff TW75 heeft weinig ruimte nodig, verbruikt weinig brandstof en biedt veel comfort voor de machinist. De ruime en ergonomisch verantwoorde cabine biedt de machinist een uitstekende werkplek met prima zicht rondom. De Schaeff TW75 is door de Kemp Groep voorzien van onder andere een hydraulische snelwissel, een automatisch smeersysteem, een brandstofvulpomp, kunststof spatborden voor en speciale banden. Daarnaast is de vacuüminstallatie van de oude machine netjes overgezet naar deze nieuwe machine. Deze Schaeff TW75 is afgeleverd met extra bakken en een puinriek.

Het leveringsprogramma van Schaeff biedt naast deze TW75 ook de 9,5 ton wegende TW95 en de 12 ton wegende TW110. Kijk op onze website voor alle specificaties of neem contact op met een verkoopadviseur.

Configurator
Stel via onze machine-configurator in een aantal stappen uw nieuwe Schaeff compacte mobiele graafmachine samen. Van werkverlichting, hydraulische (draai)kantelstukken en bakken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Over Cultuurtechnisch Bedrijf M. Potjes BV
Cultuurtechnisch Bedrijf M. Potjes BV uit Schaijk is begonnen met een kruiwagen en een hamer en in de tijd uitgegroeid tot een bedrijf met een zeer uitgebreid aanbod aan cultuurtechnische diensten. In 1992 startten de Gebroeders Potjes, Martien, Frans en Eric, met hun werkzaamheden in cultuurtechniek. Van bestrating en halfverharding tot kunstgrasrecycling en het aanleggen van sportvelden en manegebodems. Het bedrijf wordt niet alleen in Nederland, maar ook in andere Europese landen erkend als hét cultuurtechnische bedrijf voor kunstgrasrecycling en de onderbouw van sportvelden. Kijk op www.gebroederspotjes.nl voor meer informatie.

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.