Schaeff TW110 voor Huybens Haarlem

Huybens Haarlem heeft onlangs een Schaeff TW110 compacte mobiele graafmachine in ontvangst genomen.De Schaeff TW110 vervangt de lichtere Schaeff TW75. Wij wensen Huybens veel werkplezier met de Schaeff TW110!

De compacte en stabiele Schaeff TW110, uitgerust met een 3-delige hydraulische verstelbare giek, weegt circa 11.000 kg en heeft een vermogen van ca. 116 pk. De TW110 is comfortabel, sterk en efficiënt. Deze Schaeff TW110 mobiele graafmachine heeft weinig ruimte nodig, verbruikt weinig brandstof en biedt daarbij veel comfort voor de machinist. De ruime en ergonomisch verantwoorde cabine biedt de machinist een uitstekende werkplek met prima zicht rondom.

De Schaeff TW110 is door de Kemp Groep voorzien van onder een hydraulische snelwissel, dansonderdrukking in het hefcircuit en een trekhaak. Deze Schaeff TW75 is daarnaast afgeleverd met extra bakken en een palletframe inclusief lepels.

Over Huybens
Huybens Haarlem is een regionaal werkend handels- en aannemersbedrijf op het gebied van grond-, weg- en waterbouw. Dit bedrijf geeft advies en voert complete werken uit op het gebied van nieuwbouw en onderhoud van complete boven- en ondergrondse infrastructuur. Huybens Haarlem is actief voor een groot scala aan opdrachtgevers zoals gemeenten, waterschappen, havenbedrijven, grootwinkelbedrijven, bouwbedrijven, woningbouwverenigingen, industrie, scholen, VVE’s en projectontwikkelaars. Huybens Haarlem is gespecialiseerd in riool- en grondwerkzaamheden, rioolinspectie en riool ontstopping, bestratingen en grondsaneringen. Kijk op www.huybens.nl voor meer informatie.

Configurator
Stel via onze machine-configurator in een aantal stappen uw nieuwe Schaeff compacte mobiele graafmachine samen. Van werkverlichting, hydraulische (draai)kantelstukken en bakken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.