Schaeff TL80 wiellader voor Vos Golf en Sport

Vanwege uitbreiding van de werkzaamheden heeft de firma Vos Golf en Sport een TL80 wiellader in gebruik genomen. De TL80 werd bij Kemp Groep Ommen voorzien van voorzien van werkverlichting, een stekkerdoos en een dichte puinbak, volume bak en lepels. Kemp Groep wenst hen veel plezier met de nieuwe wiellader en dankt Albert Timmerman voor het vertrouwen!

De circa 4,9 ton wegende TL80 heeft een motorvermogen van van 61 pk en een maximale kieplast van 3.500 kg. De Schaeff TL80 kenmerkt zich daarnaast door een hoge rijsnelheid (36 km) en goed zicht op het werkgebied. De motor voldoet aan de EU Stage V norm en garandeert een lager brandstofverbruik en lagere emissies. Het wisselen van een bak naar palletvorken en andersom is makkelijk en comfortabel vanuit de cabine te realiseren d.m.v. het hydraulische snelwisselsysteem.

De Schaeff TL80 Stage V is een compacte shovel met een hoge rijsnelheid. Deze machine is zorgvuldig afgewerkt, compact, comfortabel, veelzijdig, betrouwbaar en zuinig in gebruik. De cabine is voorzien van twee deuren en biedt een goed zicht op het werkgebied. De Schaeff TL-serie kenmerkt zich door de krachtige hydrauliek, de hoge hef- en uitbreekkrachten, de eenvoudige bediening en de multifunctionele joystick.

Bij Kemp Groep in Ommen is de Schaeff TL80 wiellader voorzien van werkverlichting, een stekkerdoos en een zwaailamp. Daarnaast is de Schaeff afgeleverd met een dichte puinbak, volume bak en lepels.

Over Vos Golf en Sport

Het bedrijf is ontstaan in 2004 uit liefhebberij voor het cultuurtechnische, het gras technische vak en de beleving van de sport zoals Golf, buitensport, groen en recreatie. Directeur Albert Timmerman had de overtuiging dat hij met zijn bedrijf (Vos Ruinerwold BV) door toepassing van de juiste cultuur technieken betere banen zou kunnen aanleggen c.q. verbeteren. Door de sterke groei en specialisatie in het natuurgrasveld onderhoud is het bedrijf Vos Golf en Sport opgericht. Sindsdien is Vos betrokken bij de aanleg en/of het onderhoud van tal van banen in Noord Nederland. Het motto van Albert is dan ook: “gebruik je boerenverstand, houdt het simpel.” Kijk op vosgolfensport.nl voor meer informatie.

Start met het samenstellen van je eigen wiellader!

Alle Schaeff wielladers zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Kijk hier voor alle contactgegevens en voor een vestiging bij u in de buurt.