Schaeff TL80 wiellader voor Ubak Bouwservice

Ubak Bouwservice uit Punthorstheeft via Veldman uit Daarle een compacte, comfortabele en veelzijdige Schaeff TL80 wiellader geleverd gekregen. Kemp Groep wenst hen veel plezier met de nieuwe wiellader en dankt Veldman voor de samenwerking!

De Schaeff TL80 Stage V, met dansonderdrukking in het hefcircuit, is een compacte shovel met een hoge rijsnelheid. Deze machine is zorgvuldig afgewerkt, compact, comfortabel, veelzijdig, betrouwbaar en zuinig in gebruik. De cabine is voorzien van twee deuren en biedt een goed zicht op het werkgebied. De Schaeff TL-serie kenmerkt zich door de krachtige hydrauliek, de hoge hef- en uitbreekkrachten, de eenvoudige bediening en de multifunctionele joystick.

Bij Kemp Groep in Ommen is de Schaeff TL80 wiellader voorzien van een extra treeplank, werkverlichting en een zwaailamp. Daarnaast is de Schaeff afgeleverd met een bak en palletvorken.

De circa 4,9 ton wegende TL80 heeft een motorvermogen van van 61 pk en een maximale kieplast van 3.500 kg. De Schaeff TL80 kenmerkt zich daarnaast door een hoge rijsnelheid (36 km) en goed zicht op het werkgebied. De motor voldoet aan de EU Stage V norm en garandeert een lager brandstofverbruik en lagere emissies. Het wisselen van een bak naar palletvorken en andersom is makkelijk en comfortabel vanuit de cabine te realiseren d.m.v. het hydraulische snelwisselsysteem.

Over LMB Veldman BV
LMB Veldman BV is een algemeen mechanisatiebedrijf. Voortgekomen uit de landbouwmechanisatie heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een allround partner in mechanisatie, zowel in de landbouw, als in Tuin&Park en industrie. In 1985 is Herman Veldman begonnen met zijn mechanisatiebedrijf in Mariënheem. Na de nieuwbouw aan de Hellendoornseweg in 1989 is het klantenbestand en daarmee ook het medewerkersbestand, jaarlijks gegroeid. Door een verdere professionalisering en schaalvergroting in de landbouw hebben zij ervoor gekozen om in 2011 de Firma Heuver in Daarle over te nemen en voort te zetten onder LMB Veldman Daarle. Ondertussen zijn er 28 medewerkers elke dag bezig om de serviceverlening naar de klant zo optimaal mogelijk te verzorgen. Kijk op www.lmbveldman.nl voor meer informatie.

Start met het samenstellen van je eigen wiellader!
Alle Schaeff wielladers zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.