Schaeff TL80 wiellader voor Abemec

Abemec uit Mariënbergheeft via Kemp Groep in Ommen een compacte, comfortabele en veelzijdige Schaeff TL80 wiellader geleverd aan een eindgebruiker. Wij wensen hen veel plezier met de nieuwe wiellader en danken Abemec voor de samenwerking!

De Schaeff TL80 Stage V, met dansonderdrukking in het hefcircuit, is een compacte shovel met een hoge rijsnelheid. Deze machine is zorgvuldig afgewerkt, compact, comfortabel, veelzijdig, betrouwbaar en zuinig in gebruik. De cabine is voorzien van twee deuren en biedt een goed zicht op het werkgebied. De Schaeff TL-serie kenmerkt zich door de krachtige hydrauliek, de hoge hef- en uitbreekkrachten, de eenvoudige bediening en de multifunctionele joystick.

De circa 4,9 ton wegende TL80 heeft een motorvermogen van van 61 pk en een maximale kieplast van 3.500 kg. De Schaeff TL80 kenmerkt zich daarnaast door een hoge rijsnelheid (36 km) en goed zicht op het werkgebied. De motor voldoet aan de EU Stage V norm en garandeert een lager brandstofverbruik en lagere emissies. Het wisselen van een bak naar palletvorken en andersom is makkelijk en comfortabel vanuit de cabine te realiseren d.m.v. het hydraulische snelwisselsysteem. Deze Schaeff TL80 is compleet geleverd met airco en achteruitrijcamera.

Over Abemec
Abemec is een gespecialiseerd landbouwmechanisatiebedrijf voor Nederland met 23 vestigingen. Met diverse specialisten bieden zij veehouders, akkerbouwers, tuinbouwers, fruittelers en loonwerkers een breed pallet aan topmerken. Met een pakket services, vakbekwame monteurs en rijk uitgeruste servicebussen zorgen zij voor alle voorkomende vormen van onderhoud en reparatie, mobiel en dichtbij. Kijk op www.abemec.nl voor meer informatie.

Start met het samenstellen van je eigen wiellader!
Alle Schaeff wielladers zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.