Schaeff TL80 wiellader via Bruggeman naar eindgebruiker

Bruggeman Mechanisatie uit Broekland heeft via Kemp Groep in Ommen een compacte, comfortabele en veelzijdige Schaeff TL80 wiellader geleverd aan een eindgebruiker. Wij wensen hen veel plezier met de nieuwe wiellader en danken Bruggeman voor de samenwerking!

De Schaeff TL80 Stage V, met dansonderdrukking in het hefcircuit, is een compacte shovel met een hoge rijsnelheid. Deze machine is zorgvuldig afgewerkt, compact, comfortabel, veelzijdig, betrouwbaar en zuinig in gebruik. De cabine is voorzien van twee deuren en biedt een goed zicht op het werkgebied. De Schaeff TL-serie kenmerkt zich door de krachtige hydrauliek, de hoge hef- en uitbreekkrachten, de eenvoudige bediening en de multifunctionele joystick.

De circa 4,9 ton wegende TL80 heeft een motorvermogen van van 61 pk en een maximale kieplast van 3.500 kg. De Schaeff TL80 kenmerkt zich daarnaast door een hoge rijsnelheid (36 km) en goed zicht op het werkgebied. De motor voldoet aan de EU Stage V norm en garandeert een lager brandstofverbruik en lagere emissies. Het wisselen van een bak naar palletvorken en andersom is makkelijk en comfortabel vanuit de cabine te realiseren d.m.v. het hydraulische snelwisselsysteem.

Over Bruggeman
Bruggeman Mechanisatie is sinds 1972 uw partner op het gebied van Mechanisatie en Tuin & Park. Alles wat u wilt op  het gebied van landbouwmechanisatie en tuingereedschappen kunnen zij leveren. Dat doet men al sinds 1972 (sinds 1997 onder de naam Bruggeman Mechanisatie). Deze oplossingsgerichte instelling heeft het bedrijf voor de toekomst neergezet. Met twee vestigingen, 32 medewerkers, klanten in heel de wereld en full-line dealer van Claas, Kaweco en Amazone. Kijk op www.bmb-bruggeman.nl voor meer informatie.

Start met het samenstellen van je eigen wiellader!
Alle Schaeff wielladers zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.