Schaeff TL70s via Postel naar eindgebruiker

Postel uit Tilligte heeft onlangs een Schaeff TL70S Stage V aan een eindgebruiker geleverd. De Schaeff TL70s zwenklader is door Kemp Groep geleverd aan Postel. Wij danken Postel voor het vertrouwen en de fijne samenwerking.

De Schaeff TL70S compacte zwenklader van circa 5,4 ton heeft een motorvermogen van 45 kW en een breedte van 1.850 mm. De machine is zorgvuldig afgewerkt, is compact, comfortabel, veelzijdig, betrouwbaar en zuinig in gebruik. De cabine is voorzien van twee deuren en biedt goed zicht op het werkgebied.

De motor voldoet aan de EU Stage V norm en garandeert een lager brandstofverbruik en lagere emissies. Het wisselen van een bak naar palletvorken en andersom is makkelijk en comfortabel vanuit de cabine te realiseren d.m.v. het hydraulische snelwisselsysteem.

Start met het samenstellen van uw nieuwe machine!
Alle Schaeff shovels zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Over Postel
Postel is een veelzijdig, flexibel en betrouwbaar familiebedrijf. Postel streeft ernaar om u optimaal van dienst te kunnen zijn, en bij alle werkzaamheden & opdrachten tot een goed, duurzaam en eerlijk resultaat te komen. Dit door middel van goede machines en vakkundig en gemotiveerde medewerkers. Naast loonwerk, containerverhuur en transport kunt u bij Postel in Tilligte terecht voor verschillende merken machines en aanbouwdelen. Kijk op www.postel.nl voor meer informatie.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.