Schaeff TL120 voor Rozeboom

Rozeboom - Loon & Grondverzetbedrijf uit ’t Harde heeft, via Kemp Groep in Ommen, de sleutels ontvangen van een Schaeff TL120 wiellader. Wij danken Rozeboom voor de prettige samenwerking en wensen hen veel werkplezier met de Schaeff TL120 wiellader!

De Schaeff TL120 is een compacte wiellader met een hoge rijsnelheid. Deze machine, is zorgvuldig afgewerkt, comfortabel, veelzijdig, betrouwbaar en zuinig in gebruik. De cabine is voorzien van twee deuren en biedt een goed zicht op het werkgebied. De TL120 is leverbaar met diverse toebehoren. De circa 7,0 ton wegende machine heeft een motorvermogen van 101 pk en een maximale kieplast van 5.000 kg. De Schaeff TL-serie kenmerkt zich verder door de krachtige hydrauliek, de hoge hef- en uitbreekkrachten, de eenvoudige bediening en de multifunctionele joystick. 

De Schaeff TL120 is door de Kemp Groep o.a. afgeleverd met extra werkverlichting, vetsmering, brede banden, Faster koppelingen en een bak en palletvorken.

Over Rozeboom - Loon & Grondverzetbedrijf
Rozeboom - Loon & Grondverzetbedrijf uit ’t Harde is een veelzijdig loonbedrijf met een uitgebreid dienstenpakket. Naast het traditionele loonwerk is Rozeboom actief in het grondverzet en als fouragehandel. Kijk op https://loonbedrijfrozeboom.nl/ voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen Schaeff samenstellen!
Alle Schaeff wielladers zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Zo ook de Schaeff TL120. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Kijk hier voor alle contactgegevens en voor een vestiging bij u in de buurt.