Schaeff TL120 via Ten Kate naar agrariër

E.G. ten Kate uit Witharenheeft via Kemp Groep een Schaeff TL120 wiellader afgeleverd aan een agrarische eindgebruiker. Ten Kate is een gewaardeerde partner in de verkoop en verhuur van mechanisatie. Wij danken Ten Kate voor het vertrouwen en de prettige samenwerking!

De Schaeff TL120 met Stage V motor is een compacte shovel met een hoge rijsnelheid. Deze machine is zorgvuldig afgewerkt, compact, comfortabel, veelzijdig, betrouwbaar en zuinig in gebruik. De cabine is voorzien van twee deuren en biedt een goed zicht op het werkgebied. De circa 7,0 ton wegende TL120 heeft een motorvermogen van 101 pk en een maximale kieplast van 5.000 kg. De Schaeff TL-serie kenmerkt zich verder door de krachtige hydrauliek, de hoge hef- en uitbreekkrachten, de eenvoudige bediening en de multifunctionele joystick.

Over E.G. ten Kate
E.G. ten Kate is sinds 1965 een begrip op het gebied van landbouwmechanisatie, constructiewerk , tuin- en park machines en de Groene Vakwinkel. Naast de hoofdvestiging in Nieuwleusen heeft E.G. ten Kate een vestiging in Witharen. Kijk op www.egtenkate.nl voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen Schaeff samenstellen!

Alle Schaeff wielladers zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Zo ook de Schaeff TL120. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.