Schaeff TL100 wiellader voor Ruitersportcentrum De Groene Vallei

Via Schobbers Techniek uit Bocholtz heeft Ruitersportcentrum De Groene Vallei uit Kerkrade een nieuwe Schaeff TL100 wiellader in ontvangst genomen. Wij danken Schobbers Techniek voor de fijne samenwerking. Ook interesse in een wiellader? Kijk op onze website en stel uw nieuwe machine snel online samen en ontvang een vrijblijvende offerte.

De Schaeff TL100 met Stage V motor is een compacte shovel met een hoge rijsnelheid. Deze machine is zorgvuldig afgewerkt, compact, comfortabel, veelzijdig, betrouwbaar en zuinig in gebruik. De cabine is voorzien van twee deuren en biedt een goed zicht op het werkgebied. De circa 5,8 ton wegende TL100 heeft een motorvermogen van 73 pk en een maximale kieplast van 4.400 kg. De Schaeff TL-serie kenmerkt zich verder door de krachtige hydrauliek, de hoge hef- en uitbreekkrachten, de eenvoudige bediening en de multifunctionele joystick.

Over Schobbers Techniek
Naast verkoop van diverse merken grondverzet- en landbouw machines staat Schobbers Techniek uit Bocholtz voor u klaar met service voor alle voorkomende merken op het gebied van grondverzet -en landbouw machines. Daarnaast levert Schobbers Techniek ook de onderdelen voor deze machines. Kijk op www.schobberstechniek.nl voor meer informatie.

Stel zelf uw Schaeff wiellader samen!

Alle Schaeff shovels zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 – 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.