Schaeff TL100 wiellader voor LMB Veldman BV

Deze Schaeff TL100 werd afgeleverd bij LMB Veldman BV. De professionals van Kemp groep Ommen hebben deze wiellader opgebouwd en voorzien van een hydraulische snelwissel, automatische vetsmering, radio, extra werkverlichting, dichte bak en een puinbak. We danken LMB Veldman BV weer voor het vertrouwen en wensen de eindklant veel plezier met deze mooie TL100.

De Schaeff TL100 met Stage V motor is een compacte shovel met een hoge rijsnelheid. Deze machine is zorgvuldig afgewerkt, compact, comfortabel, veeflzijdig, betrouwbaar en zuinig in gebruik. De cabine is voorzien van twee deuren en biedt een goed zicht op het werkgebied. De circa 5,8 ton wegende TL100 heeft een motorvermogen van 73 pk en een maximale kieplast van 4.400 kg. De Schaeff TL-serie kenmerkt zich verder door de krachtige hydrauliek, de hoge hef- en uitbreekkrachten, de eenvoudige bediening en de multifunctionele joystick.

Deze Schaeff TL100 is door de Kemp Groep in Ommen compleet uitgerust met onder andere automatische vetsmering, radio, een zwaailamp op de cabine, extra werkverlichting en een 3e functie.

Over LMB Veldman BV

LMB Veldman BV is een algemeen mechanisatiebedrijf. Voortgekomen uit de landbouwmechanisatie heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een allround partner in mechanisatie, zowel in de landbouw, als in Tuin&Park en industrie. In 1985 is Herman Veldman begonnen met zijn mechanisatiebedrijf in Mariënheem. Na de nieuwbouw aan de Hellendoornseweg in 1989 is het klantenbestand en daarmee ook het medewerkersbestand, jaarlijks gegroeid. Door een verdere professionalisering en schaalvergroting in de landbouw hebben zij ervoor gekozen om in 2011 de Firma Heuver in Daarle over te nemen en voort te zetten onder LMB Veldman Daarle. Ondertussen zijn er 28 medewerkers elke dag bezig om de serviceverlening naar de klant zo optimaal mogelijk te verzorgen. Kijk op www.lmbveldman.nl voor meer informatie.

Stel zelf uw TL100 shovel samen!

Alle Schaeff shovels zijn via de machine configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.