Schaeff TL100 voor melkveehouder in Eefde

Een melkveehouder uit Eefde heeft via een landbouwmechanisatiebedrijf een Schaeff TL100 wiellader aangeschaft. Profiteer alleen in november van 3 jaar lang 0% rente op de financiering van een Schaeff. Nog dit jaar werken met een Schaeff wiellader of een Schaeff compacte mobiele graafmachine? Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.

De Schaeff TL100 met Stage V motor is een compacte shovel met een hoge rijsnelheid. Deze machine is zorgvuldig afgewerkt, compact, comfortabel, veelzijdig, betrouwbaar en zuinig in gebruik. De cabine is voorzien van twee deuren en biedt een goed zicht op het werkgebied. De circa 5,8 ton wegende TL100 heeft een motorvermogen van 73 pk en een maximale kieplast van 4.400 kg. De Schaeff TL-serie kenmerkt zich verder door de krachtige hydrauliek, de hoge hef- en uitbreekkrachten, de eenvoudige bediening en de multifunctionele joystick.

Deze wiellader is bij Kemp Groep in Ommen voorzien van een hydraulische snelwissel, automatisch smeersysteem en extra LED-werkverlichting.

U kunt ook uw eigen Schaeff samenstellen!

Alle Schaeff wielladers zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Zo ook de Schaeff TL100. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.