Schaeff TL100 via Gebr. Poppink afgeleverd

Gebr. Poppink B.V. uit Reutum heeft onlangs een nieuwe Schaeff TL100 afgeleverd aan een eindgebruiker. Wist u dat wij tegenwoordig ook Kramer wielladers en verreikers in ons leveringsprogramma hebben? Wij danken Poppink voor het vertrouwen en de prettige samenwerking!

De Schaeff TL100 met Stage V motor is een compacte shovel met een hoge rijsnelheid. Deze machine is zorgvuldig afgewerkt, compact, comfortabel, veelzijdig, betrouwbaar en zuinig in gebruik. De cabine is voorzien van twee deuren en biedt een goed zicht op het werkgebied. De circa 5,8 ton wegende TL100 heeft een motorvermogen van 73 pk en een maximale kieplast van 4.400 kg. De Schaeff TL-serie kenmerkt zich verder door de krachtige hydrauliek, de hoge hef- en uitbreekkrachten, de eenvoudige bediening en de multifunctionele joystick.

De wiellader is door de Kemp Groep voorzien van werkverlichting en afgeleverd met een dichte baken en palletvorken.

Over Gebr. Poppink B.V.
In de jaren tachtig is door Gebr. Poppink B.V. een plaatselijk mechanisatiebedrijf overgenomen om zo het bedrijf op een bredere markt te kunnen richten en te kunnen voorzien in het eigen onderhoud. Aansluitend op de landbouwmechanisatie is in de jaren negentig kipperproducent Alasco overgenomen. Gebr. Poppink B.V. uit Reutum is gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van landbouw- en grondverzetmachines. Een goede werkplaatsuitrusting, een uitgebreid onderdelenmagazijn en vakkundig personeel vormen de basis van het bedrijf. Het mechanisatiebedrijf is dealer van een breed scala landbouwmachines met als hoofdmerk Claas. Sinds 1997 bevindt ook Alasco B.V. dumperbouw zich op dezelfde locatie als het mechanisatiebedrijf. Kijk op  www.poppink-reutum.nl/landbouwmechanisatie voor meer informatie.

STEL UW TL100 MOBIELE KRAAN ZELF SAMEN!

Alle Schaeff shovels zijn via de machine configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.