PRIMEUR: Elektrische Sunward voor Gebr. van der Poel

Als allereerste in Nederland heeft Gebr. van der Poel een elektrische Sunward SWE240FED in gebruik genomen. Deze robuuste en krachtige Sunward rupsgraafmachine is af-fabriek geproduceerd en ontwikkeld.Hij kan zonder moeite 8 uur continu werken nadat hij in slechts 1,5 uur volledig is opgeladen. Neem voor meer informatie contact met ons op!

De robuuste en krachtige Sunward SWE 240FED rupsgraafmachine is volledig af fabriek geproduceerd en ontwikkeld. Deze elektrische krachtpatser kan zonder moeite 8 uur continu werken nadat hij in slechts 1,5 uur volledig is opgeladen van 5% tot 100% door twee oplaadpistolen. Dankzij de lithium-ionbatterijen van 460 kW/h en een asynchrone driefasige motor van 120 kW is een volledige werkdag gegarandeerd.

Deze graafmachine van topklasse biedt uitstekende prestaties en comfortabele en eenvoudige bediening. De cabine is standaard uitgerust met luxe apparatuur die de hoogste veiligheid en comfort bieden, zoals; camera's, een volledig nieuw touchscreen, smart systeem voor probleemoplossing op afstand en GPS.

Over Gebr. van der Poel
In het agrarisch loonwerk in het Groene Hart ligt de oorsprong van Gebr. van der Poel en dat zit nog steeds in de genen. Ze kennen de grondslag, de cultuurtechnische inrichting, de bewoners en de bedrijven. In het Groene Hart zijn ze gevestigd met onze moderne en energie neutrale werkplaatsen en kantoor, die gebouwd zijn met de nieuwste duurzame technieken en materialen. Van daaruit vertrekken ruim 40 medewerkers dagelijks naar werkplaatsen op locatie.

Ruim 50 jaar kennis en ervaring, deskundige medewerkers en een modern machinepark vormen het DNA van Gebr. van der Poel. Dit is de denk-, daad- en machinekracht waarmee ze voor iedere grond-, weg- en waterbouwkundige vraag een kwalitatieve oplossing bedenken en realiseren. Kijk op www.gebrvdpoel.nl voor meer informatie, prjecten en diensten.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 – 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.

Stel ook uw eigen elektrische rupsgraafmachine samen!

De Sunward elektrische graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize je nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen.