Ouwejan neemt nieuwe Schaeff TW110 in gebruik

De firma Ouwejan & F. de Bruijn Infra B.V. uit Zegveld heeft een Schaeff TW110 mobiele graafmachine in gebruik genomen. De nieuwe machine vervangt een Terex TW110 met ruim 10.000 uur op de teller. Wij wensen hen wederom veel werkplezier met de nieuwe Schaeff mobiele kraan!

De compacte en stabiele Schaeff TW110, uitgerust met een 3-delige hydraulische verstelbare giek, weegt circa 11.000 kg en heeft een vermogen van ca. 116 pk. De TW110 is comfortabel, sterk en efficiënt. Deze Schaeff TW110 mobiele graafmachine heeft weinig ruimte nodig, verbruikt weinig brandstof en biedt daarbij veel comfort voor de machinist.

In de werkplaats is Schaeff TW110 zeer compleet opgebouwd naar de wensen en eisen van Ouwejan & F. de Bruijn Infra B.V. De Schaeff TW110 is o.a. uitgerust met een hydraulische snelwissel en een draaikantelstuk met grijpermodule van Engcon. Ook is de Schaeff voorzien van kunststof spatborden, 350m3 vacuumunit en een automatisch smeersysteem. Verder een aanhanger remventiel, trekhaak in de schuif, 7 polige stekker aan de onderwagen, extra werkverlichting en een opklapbare treeplank voor de cabinedeur. De mobiele kraan is afgeleverd met extra bakken en dergelijke. Zoals een Engcon sorteergrijper, palletframe, puinriek, brede bak, graafbak, banaanbak en voorzetmessen op alle bakken.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!
Alle Schaeff mobiele graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Ouwejan & F. de Bruijn Infra B.V.
Het bedrijf is in 1951 opgericht en houdt zich sindsdien bezig met grondverzet, riolering en verharding. uit Zegveld is gespecialiseerd in het aanbrengen van bestratingsmaterialen in de breedste zin van het woord. Met onze ruime kennis en jarenlange ervaring zijn wij betrokken geweest bij het realiseren van vele projecten. Denk aan onder andere verhardingswerken, grondwerken, sloopwerken en transport. Ouwejan & F. de Bruijn Infra b.v. is uw betrouwbare partner die u als opdrachtgever volledig ontzorgt. Kijk voor meer informatie op: www.ouwejan.nl

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.