Opnieuw twee BOMAG's voor Avema Wegenbouw

Avema Wegenbouw B.V. uit Achterveld heeft opnieuw twee BOMAG machines in gebruik genomen. Kemp Groep leverde onlangs een nieuwe BOMAG BW100AD-5 tandemwals en een BOMAG BW154APO-5 asfaltwals. Wij wensen Avema weer veel werkplezier met het nieuwe BOMAG materieel!

Het complete BOMAG programma tandemwalsen bestaat uit meer dan 30 verschillende typen en modellen van circa 1,5 tot 16,0 ton, met knik- of rolbesturing. De BOMAG tandemwalsen kenmerken zich onder andere door goed zicht op de werkzaamheden. Deze 2.500 kg wegende BOMAG BW100AD-5 tandemwals heeft een vermogen van 18,5 kW en een rolbreedte van 1.000 mm. Verder is deze BW100AD-5 uitgerust met stoelverwarming en werk- en verkeersverlichting, zwaailamp, centraal hijspunt en klapbare rolbeugel.

BOMAG BW154APO-5 Stage V asfaltwals kenmerkt zich door een eigen gewicht van 7.100 kg, op de voorrol een slagkracht van 96/63 kN en de achter-rol is uitgerust met oscillatie en hebben een rolbreedte van 1.500 mm.

Verder is deze asfaltwals voor Avema Wegenbouw uitgerust met een Bomag “Economizer” verdichtingsmeter en een asfalttemperatuurmeter, achteruitrijcamera, luxe cabine voorzien van climate control, luchtgeveerde stoel, radio, zwaailamp en LED-verlichting rondom. Uiteraard zijn beide machines in de herkenbare bedrijfskleur van Avema geleverd.

Over Avema Wegenbouw B.V.

Avema Wegenbouw B.V. is een wegenbouwbedrijf in Achterveld. Avema is in 1994 opgericht en gespecialiseerd in het aanleggen van asfaltverhardingen. Avema verzorgt asfaltverhardingen voor verschillende projecten. Zo kunt u bij Avema terecht als je op zoek bent naar asfalt voor industrieterreinen, recreatieparken, agrarische terreinen, particuliere terreinen en overheidsprojecten. Voor al uw asfalteerklussen kunt u bij Avema terecht. Kijk op www.avema.nl voor meer informatie.

Start met het samenstellen van een BOMAG machine!
De meeste BOMAG machines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. 

Neem contact met ons op!
Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.