Opnieuw een Schaeff TL100 wiellader voor DDM

DDM uit De Meern heeft, via de Kemp Groep, opnieuw een Schaeff TL100 Stage 5 wiellader in gebruik genomen. Deze compacte, comfortabele en veelzijdige shovel is door Kemp Groep afgeleverd conform de wensen en eisen van DDM. Wij wensen DDM ook met deze wiellader veel werkplezier!

De Schaeff TL100 (Stage 5) is een compacte shovel met een hoge rijsnelheid. Deze machine is zorgvuldig afgewerkt, is compact, comfortabel, veelzijdig, betrouwbaar en zuinig in gebruik. De cabine is voorzien van twee deuren en biedt een goed zicht op het werkgebied. De circa 5,8 ton wegende TL100 heeft een motorvermogen van 73 pk en een maximale kieplast van 4.400 kg. De Schaeff TL-serie kenmerkt zich verder door de krachtige hydrauliek, de hoge hef- en uitbreekkrachten, de eenvoudige bediening en de multifunctionele joystick voor intuïtieve bediening.

De motor voldoet aan de EU Stage V / EA Tier 4 final norm en garandeert een lager brandstofverbruik en lagere emissies. Verwisselen van aanbouwdelen is makkelijk en comfortabel vanuit de cabine te realiseren d.m.v. het hydraulisch snelwisselsysteem.

Over DDM
DDM is een dynamisch bedrijf dat zowel nationaal als internationaal actief is op het gebied van demontage, relocatie, sloop en asbestverwijdering. DDM is zeer actief in het verkopen, verhandelen en het hergebruiken van industriële installaties en de recycling van overige materialen. Sinds 1990 heeft DDM zich ontwikkeld tot een bedrijf dat zich kan rekenen tot een van de marktleiders in hun branche. Technische innovatie en een zeer hoge standaard voor veiligheid, kwaliteit en milieu zorgen ervoor dat DDM service kan leveren aan een zeer breed aantal klanten met zeer uiteenlopende projecten. Kijk op www.ddm.eu voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen Schaeff samenstellen!

Alle Schaeff wielladers zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Zo ook de Schaeff TL100. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen.

Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.