Opnieuw Atlas 180MH recyclingmachine voor Dijkshoorn Bleiswijk

Dijkshoorn Bleiswijk, specialist in groenrecycling en het produceren van diverse grondstoffen heeft, via Kemp Groep, weer een Atlas 180MH recyclingmachine in gebruik genomen. Deze Atlas vervangt een Etec. Wij wensen Dijkshoorn ook met deze nieuwe Atlas 180MH veel werkplezier en danken Arwin en Matthijs Dijkshoorn voor het vertrouwen!

Deze circa 19 ton wegende mobiele recyclingmachine is breed inzetbaar, zeer gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en heeft een lange levensduur. Af-fabriek zijn er heel veel mogelijkheden. De Atlas 180MH heeft een vermogen van 130 pk en een bereik van circa 7 meter. Verder kenmerkt de Atlas 180MH zich door de uitstekende prestaties. De geleverde uitvoering met lift cabine, die 2,3 m hydraulisch verstelbaar is, geeft de machinist uitstekend zicht op de werkzaamheden. Voor optimale stabiliteit beschikt de Atlas 180MH over twee steunpoten en een blad. Comfort, overzicht en bedieningsgemak gaan hand in hand in de moderne cabine.

De Atlas 180MH is door Kemp Groep o.a. voorzien van een hydraulische snelwissel, centrale smering, overdruk en extra werkverlichting.

Over Dijkshoorn Bleiswijk
Naast groenrecycling, puinrecycling en verwerking van andere afvalstromen biedt Dijkshoorn uit Bleiswijk meer diensten en producten aan. Dijkshoorn zet daarbij in op het verduurzamen van de bedrijfsvoering. Zo zetten zij groenafval om in compost, biomassa en circulaire veenaarde, potgrond en Multiterra® vruchtbare grond. De huidige hoofdactiviteit is groenrecycling en het produceren van diverse grondstoffen. Daarnaast verwerken zij diverse afvalstromen. Kijk op www.dijkshoornbleiswijk.nl voor meer informatie.

Start met het samenstellen van je nieuwe mobiele graafmachine!
Alle Atlas mobiele recycling-, overslag- en graafmachines en zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Kijk hier voor alle contactgegevens en voor een vestiging bij u in de buurt.