Nieuwe BENS rupsdumper voor Hofman

Agrarisch loonbedrijf Ron Hofman BV heeft een BENS 300R rupsdumper in ontvangst genomen. Deze nieuwe BENS 300R met stage V motor vervangt een BENS 250R uit 2002. Kemp Groep wenst Hofman veel werkplezier met de nieuwe rupsdumper.

De BENS 300R biedt optimaal bedieningsgemak door het overzichtelijke bedieningspaneel met LED-scherm. De machinist heeft goed zicht op elke situatie door de LED-werkverlichting en de omkeerbare stuurinrichting. Hierdoor rijdt de machinist altijd vooruit. De canopy biedt optimale veiligheid voor de machinist.

De uniek draaiende laadbak met een maximale kiephoek van 85┬░ heeft een laadvermogen van maar liefst 3.000 kg. Met het eigen gewicht van ca. 2.650 kg en met een volle laadbak komt de bodemdruk op slechts 0,39 kgf/cm2. De hydrostatische transmissie met dubbele rijpompen zorgt voor perfecte terreineigenschappen en in combinatie met de krachtige en zuinige Stage V motor is dit Japanse kwaliteitsproduct het perfecte aanvullende product.

Over Hofman

Agrarisch loonbedrijf Ron Hofman BV is een veelzijdig bedrijf en voert onder andere grondwerk-, sierbestratings- en beschoeiingswerkzaamheden uit. Het bedrijf is gevestigd in Moordrecht.

Start met het samenstellen van je eigen rupsdumper!

Alle rupsdumpers zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.