Morooka MST110CR rupsdumper voor Van Berkel Groep

Van Berkel Groep uit Veghel heeft onlangs een nieuwe Morooka MST110CR Stage V rupsdumper in ontvangst genomen. De gehele bovenbouw van deze rupsdumper kan 360-graden draaien. Hierdoor wordt schade aan de bodemstructuur tot een minimum beperkt en flexibiliteit bevorderd.

De nieuwste rupsdumper van Morooka biedt unieke voordelen! De gehele bovenbouw van deze rupsdumper kan 360-graden draaien, waardoor de schade aan de bodemstructuur wordt beperkt. De Morooka MST110 CR is uitgerust met een Hardox bak. Door dit sterke, robuuste en slijtvaste staal wordt schade aan de bak sterk verminderd. Wat resulteert in een aanzienlijk langere levensduur.

Deze 16 ton wegende MST110CR heeft een bakinhoud van 11 ton. Tot het leveringsprogramma behoren 3 rupsdumpers van 7 tot 11 ton: MST80C, MST110C en MST110CR.

Over Van Berkel Groep

Van Berkel Groep uit Veghel begon in 1955 als een agrarisch loonbedrijf. Inmiddels beschikt het familiebedrijf over negen vestigingen in het land en voert het verschillende soorten werkzaamheden uit. Voor een compleet overzicht van Van Berkel Groep gaat u naar: www.vanberkelgroep.nl

U kunt de nieuwe Morooka MST110CR rupsdumper zelf samen stellen!

Alle Morooka dumpers zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van extra werkverlichting tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!
Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Kijk hier voor alle contactgegevens en voor een vestiging bij u in de buurt.