Melse Maljaars B.V. kiest voor BENS 300R

Melse Maljaars B.V. uit Aagtekerke heeft, via de Kemp Groep in De Meern, een nieuwe BENS 300R rupsdumper in ontvangst genomen. Eerder ontving Melse Maljaars een BOMAG BW177D-5 grondwals. Wij wensen Melse Maljaars B.V. veel werkplezier met de nieuwe rupsdumper!

De BENS 300R biedt optimaal bedieningsgemak door het overzichtelijke bedieningspaneel met LED-scherm. De machinist heeft goed zicht op elke situatie door de LED-werkverlichting en de omkeerbare stuurinrichting. Hierdoor rijdt de machinist altijd vooruit. De canopy biedt optimale veiligheid voor de machinist.

De uniek draaiende laadbak met een maximale kiephoek van 85° heeft een laadvermogen van maar liefst 3.000 kg. Met het eigen gewicht van ca. 2.650 kg en met een volle laadbak komt de bodemdruk op slechts 0,39 kgf/cm2. De hydrostatische transmissie met dubbele rijpompen zorgt voor perfecte terreineigenschappen en in combinatie met de krachtige en zuinige Stage V motor is dit Japanse kwaliteitsproduct het perfecte aanvullende product.

Start met het samenstellen van je eigen rupsdumper!

Alle rupsdumpers zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. 

Over Melse Maljaars B.V.

Melse Maljaars is al meer dan negentig jaar een begrip in Zeeland. In 1924 schreef de familie Melse zich in bij de Kamer van Koophandel. Het bedrijf startte met agrarische werkzaamheden en had in die tijd twee medewerkers in dienst. Hedendaags is het bedrijf uitgegroeid naar zo’n veertig medewerkers. U kunt bij Melse Maljaars terecht voor agrarisch loonwerk tot grondverzet en transport en van straat- en groenonderhoud tot GPS metingen. Voor meer informatie gaat u naar: https://www.melse-maljaars.nl/

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.