LOXAM Rental kiest wederom voor de bewezen kwaliteit van BOMAG

Vijf(!) BOMAG BW65D handgevoerde tandemwalsen werden onlangs afgeleverd aan Materieelverhuurder LOXAM Rental Ridderkerk. LOXAM was al in het bezit van divers compact materieel en diverse grond- en asfaltwalsen van BOMAG. Deze nieuwste BW65D van BOMAG kenmerken zich door de stage V motor, E-start en eenvoudige bediening. De BOMAG’s werden door Kemp Groep afgeleverd in de bedrijfskleur van LOXAM.

De BW 65 D is eenvoudig te bedienen en efficiënt door de werkbreedte van 65 cm. De minimale overhang aan de zijkanten van de wals maakt het mogelijk om vlak langs muren en stoepranden te verdichten. De ruim 740 kg wegende BOMAG BW65D heeft een slagkracht van 25 kN. Daarnaast zijn alle functies makkelijk en veilig te bedienen en binnen handbereik van de bestuurder. De walsen zijn gebruiksvriendelijk in service en onderhoud en daarnaast is alles eenvoudig bereikbaar voor het reinigen van de machine.

BOMAG mag zich niet voor niets al meer dan 60 jaar dé marktleider in grond-, weg- en waterbouw noemen: de verdichtingsmachines zijn van absolute topkwaliteit. De BOMAG trilplaten, stampers en handwalsen zijn ideaal voor dagelijks gebruik, in sleuven en andere smalle omstandigheden. De machines zijn zo ontwikkeld dat ze eenvoudig te bedienen, robuust en degelijk gebouwd zijn. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn essentieel in deze producten. Net als alles van BOMAG werkt dit merk continu aan de technische verbetering en het bedieningscomfort voor de gebruiker.

Over LOXAM Rental Ridderkerk

LOXAM Rental Ridderkerk verhuurt professioneel materieel vanuit 1100 vestigingen in 30 landen. In Nederland is Loxam verdeelt over drie divisies : Loxam Rental (algemene verhuur), Loxam Access (specialist in de verhuur van hoogwerkers) en Loxam Power (specialist in de verhuur van stroomaggregaten). De kracht van Loxam ligt vooral in de vloot van 650.000 stuks geschikte, veilige en milieuvriendelijke machines.

U kunt uw nieuwe machine nu zelf samenstellen!

Het volledige assortiment van BOMAG compact materieel is via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.