Kramer 8085T telescopische wiellader voor Twentse strohandelaar

Deze comfortabele en veelzijdige Kramer 8085T telescopische wiellader is geleverd aan een Twentse strohandelaar. Stel via de online machine-configurator van Kemp Groep ook een Kramer wiellader of verreiker samen en ontvang een vrijblijvende offerte. 

 

De krachtige Kramer 8085T is met een Deutz-motor uitgerust en het telescopische laadsysteem maakt meer reikwijdte en stapelhoogte mogelijk. Om op deze hoogte steeds een goed zicht te kunnen bieden, is het laadsysteem ontwikkeld voor optimaal zicht op de omgeving. Bovendien zorgt het ongedeelde voertuigframe ook bij dit model voor constant laadvermogen en stabiliteit. De royale en comfortabele cabine rondt de uitrusting van deze krachtige telescopische wiellader helemaal af.

De circa 5,2 ton wegende 8085T heeft een motorvermogen van 75,0 pk, een maximale kieplast van 3.300 kg en een reikwijdte van 5,87 meter. De Kramer 8085T kenmerkt zich daarnaast door een hoge rijsnelheid en goed zicht op het werkgebied. De motor voldoet aan de EU Stage V norm en garandeert een lager brandstofverbruik en lagere emissies. Het wisselen van een bak naar palletvorken en andersom is makkelijk en comfortabel vanuit de cabine te realiseren.

Start met het samenstellen van je eigen wiellader of verreiker!
Alle Kramer wielladers en verreikers zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.