Kramer 8085L shovel met verlengd laadframe voor Gebr. Hartenhof

De nieuwste Kramer 8085L is recentelijk afgeleverd bij  Loon- en Grondverzetbedrijf Gebr. Hartenhof BV in Assen. Deze shovel met vierwielbesturing is uitgerust met een vijzelbak die wordt ingezet bij gemeentes om bermen te fatsoeneren. Verder werd de machine door de Kemp groep Ommen afgeleverd met flitslampen, een dichte bak en palletvorken.

De wiellader 8085 van de 8-premiumserie van Kramer zet nieuwe standaarden voor techniek, vermogen en comfort. Het efficiënte hogedrukrijsysteem en de volledig schakelbare differentieelblokkering maken maximale stuwkrachten en de beste tractie mogelijk in het dagelijks gebruik. Het ongedeelde frame zorgt ook bij deze machine voor hoge stabiliteit en enorme wendbaarheid. De royale en comfortabele cabine rondt de uitrusting van de wiellader helemaal af.

Over Gebr. Hartenhof BV
Loon- en Grondverzetbedrijf Gebr. Hartenhof BV Assen is een veelzijdig bedrijf en verhuurt diverse graafmachines. Kijk op www.hartenhof.nl voor meer informatie.

De circa 4,7 ton wegende 8085 heeft een motorvermogen van 75,5 pk en een maximale kieplast van 3.650 kg. De Kramer 8085 kenmerkt zich daarnaast door een hoge rijsnelheid (max. 40 km/u) en goed zicht op het werkgebied. De motor voldoet aan de EU Stage V norm en garandeert een lager brandstofverbruik en lagere emissies. Het wisselen van een bak naar palletvorken en andersom is makkelijk en comfortabel vanuit de cabine te realiseren.

Start met het samenstellen van je eigen wiellader!

Alle Kramer wielladers zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.