Kramer 8085 wiellader via Nijenhuis machines afgeleverd

Nijenhuis machines uit Beltrum heeft onlangs, via Kemp Groep in Ommen, een Kramer 8085 wiellader afgeleverd aan een eindgebruiker. Na het uitvoerig testen van deze Kramer in Tiel heeft de klant de wiellader aangeschaft. Ook interesse in een Kramer wiellader, telescopische wielladers of verreiker? Kijk op onze website voor het uitgebreide assortiment.

De wiellader 8085 van de 8-premiumserie van Kramer zet nieuwe standaarden voor techniek, vermogen en comfort. Het efficiënte hogedrukrijsysteem en de volledig schakelbare differentieelblokkering maken maximale stuwkrachten en de beste tractie mogelijk in het dagelijks gebruik. Het ongedeelde frame zorgt ook bij deze machine voor hoge stabiliteit en enorme wendbaarheid. De royale en comfortabele cabine rondt de uitrusting van de wiellader helemaal af.

De wiellader is door de professionals van Kemp Groep in Ommen opgebouwd met o.a. een 7-polige stekker, hydraulische snelwissel en brede banden. Daarnaast is de Kramer 8085 wiellader afgeleverd met een bak en lepels.

Over Nijenhuis machines
Nijenhuis machines uit Beltrum bestaat uit een enthousiaste groep werknemers van jong tot ouder. Hierdoor zijn de meesten erg allround en door de jaren ervaring ook flexibel en meedenkend met de klanten. Nijenhuis machines is gespecialiseerd in landbouw - grondverzet mechanisatie, tuin- en parkmachines, skl – vca keuring op machines en keuringen van eikenprocessie spuiten. Kijk op www.nijenhuismachines.nl voor meer informatie.

Start met het samenstellen van je eigen wiellader!

Alle Kramer wielladers zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.