Kramer 5065 wiellader voor Martijn Dekkers

Martijn Dekkers uit Naaldwijk heeft een Kramer 5065 wiellader in ontvangst genomen. De circa 3,8 ton wegende 5065 heeft een motorvermogen van 46,7 pk en een maximale kieplast van 2.340 kg. Kemp Groep wenst Dekkers veel werkplezier met de Kramer wiellader.

De Kramer 5065 kenmerkt zich door een rijsnelheid van max. 30 km/u en goed zicht op het werkgebied. De motor voldoet aan de EU Stage V norm en garandeert een lager brandstofverbruik en lagere emissies. Het wisselen van een bak naar palletvorken en andersom is makkelijk en comfortabel vanuit de cabine te realiseren. De cabine is voorzien van climate control en luxe stoel met kunstleder.

Het laadbakvolume van 0,65 m³ tot 1,1 m³ alsook de standaard ingebouwde Kramer-snelwisselplaat maken een ongeëvenaarde flexibiliteit voor elke toepassing mogelijk. Het ongedeelde frame en de bewezen vierwielbesturing zorgen voor maximale stabiliteit en wendbaarheid op oneffen terrein. Speciaal voor de wegenbouw, tuin- en landschapsbouw is de machine probleemloos in staat een pallet vol stenen te tillen.

Start met het samenstellen van je eigen wiellader!

Alle Kramer wielladers zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.