Kramer 5065 wiellader voor Frissen Groentechniek

Frissen Groentechniekheeft via Kemp Groep een comfortabele en veelzijdige Kramer 5065 wiellader geleverd gekregen. Wij wensen hen veel plezier met de nieuwe wiellader en danken Frissen voor de samenwerking!

De vierwielbestuurde 5065 is een model van de 5-serie en staat voor compactheid en wendbaarheid. Het laadbakvolume van 0,65 m³ tot 1,1 m³ alsook de standaard ingebouwde Kramer-snelwisselplaat maken een ongeëvenaarde flexibiliteit voor elke toepassing mogelijk. Het ongedeelde frame en de bewezen vierwielbesturing zorgen voor maximale stabiliteit en wendbaarheid. De Kramer 5065 wiellader is probleemloos in staat een pallet vol stenen te tillen - een bijzondere eigenschap in deze gewichtsklasse.

Over Frissen Groentechniek
Frissen Groentechniek is gespecialiseerd in het leveren van machines voor tuin en park, grondverzet, industrie en reiniging, maar ook in activiteiten als verhuur, onderhoud en reparatie van dit materieel. Kijk op www.frissen-groentechniek.nl voor meer informatie.

De circa 3,8 ton wegende 5065 heeft een motorvermogen van 46,7 pk en een maximale kieplast van 2.340 kg. De Kramer 5065 kenmerkt zich daarnaast door een hoge rijsnelheid (30 km) en goed zicht op het werkgebied. De motor voldoet aan de EU Stage V norm en garandeert een lager brandstofverbruik en lagere emissies. Het wisselen van een bak naar palletvorken en andersom is makkelijk en comfortabel vanuit de cabine te realiseren.

Start met het samenstellen van je eigen wiellader!
Alle Kramer wielladers zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.