Kramer 5040 wiellader voor Asfalt Onderhoud

Asfalt Onderhoud uit Renswoude heeft, via Kemp Groep, een nieuwe Kramer 5040 wiellader in ontvangst genomen. Uit handen van verkoopadviseur Jan Willem Geessink nam Bertus van Ee de sleutels in ontvangst. Wij wensen Asfalt Onderhoud veel werkplezier met de nieuwe Kramer!

Het wielladermodel 5040 is standaard uitgerust met een Yanmar-motor van 28,5 kW / 38,8 pk. De nabehandeling van de uitlaatgassen vindt plaats via een DOC en DPF. Bovendien is voor de vierwielgestuurde wiellader Smart Driving PRO optioneel verkrijgbaar. Hierbij gaat het om een functie met drie verschillende rijmodi, die de bestuurder in de desbetreffende toepassingen ondersteunen, ontlasten en bovendien brandstofbesparend zijn. In combinatie met de bescheiden breedte van 1,26 m is de 5040 daarmee de ideale keuze voor de wegenbouw, ondergrondse bouw, tuin- en landschapsbouw.

Over Asfalt Onderhoud

Asfalt Onderhoud uit Renswoude is gespecialiseerd in klein asfaltonderhoud. Denk aan het repareren van wegen, fietspaden, wandelpaden en speelplekken. Het bedrijf werkt met 100% gerecycled asfalt en staan 24/7 paraat. Voor meer informatie gaat u naar: https://www.asfalt-onderhoud.nl/

Start met het samenstellen van je eigen wiellader!

Alle Kramer wielladers zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!
Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.