Kramer 1445 verreiker afgeleverd!

Via landbouwmechanisatiebedrijf Oosterhof heeft Kemp Groep een compacte Kramer 1445 verreiker afgeleverd. Deze verreiker gaat bij een agrariër aan de slag. Wist u dat deze verreiker ook als elektrische variant verkrijgbaar is? Wij danken Jan Bouwkamp van Oosterhof voor de prettige samenwerking!

De Kramer 1445 met Stage V motor is een compacte verreiker met een zeer comfortabele cabine. Deze machine is zorgvuldig afgewerkt, veelzijdig, betrouwbaar en zuinig in gebruik. De lage bovenbouw zorgt ervoor dat deze verreiker ook in de lagere stallen en schuren zijn draai vindt. De circa 3,3 ton wegende 1445 heeft een motorvermogen van 25 pk en een laadvermogen van 1450 kg. Daarnaast is deze 1445 door Kemp Groep voorzien van stekkers en automatische smering. De shovel is afgeleverd met palletlepels en een dichte bak.

De prestaties van de Kramer 1445 zijn ondanks zijn geringe omvang indrukwekkend. Het stapellaadvermogen op de palletvork bedraagt 1.450 kg en de hefhoogte is circa 4,5 m. Ook bij het hanteren van zware goederen heeft de machine voldoende reserves om met grote reikwijdte te kunnen werken. De efficiënte machine overtuigt door zijn dynamische vierwielaandrijving, zijn hoge laadvermogen, zijn onovertroffen wendbaarheid en zijn geringe bedrijfsgewicht.

Start met het samenstellen van je eigen wiellader of verreiker!
De meeste Kramer wielladers en verreikers zijn via de machineconfigurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. 

Over Oosterhof
Oosterhof B.V. is een veelzijdig landbouwmechanisatiebedrijf met twee vestigingen, in Roodeschool en Ten Boer. Door voortdurend te investeren in personeel, vakmanschap en moderne techniek en door steeds in te spelen op de nieuwste ontwikkelingen, zijn zij een bedrijf met vakkundig gemotiveerde medewerkers en bieden zij kwaliteit, betrouwbaarheid en een persoonlijke service. Kijk op www.lmb-oosterhof.nl voor meer informatie.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.