Kobelco SK75SR-7 2PB voor DeJongCeba

Dejongceba uit Opmeer heeft onlangs, via Kemp Groep, een Kobelco SK75SR-7 2PB rupsgraafmachine met stelgiek in ontvangst genomen. Wij wensen Dejongceba veel succes en werkplezier met deze nieuwe Kobelco!

De Kobelco SK75SR-7 2PB rupsgraafmachine biedt superieure prestaties, een grote efficiëntie en hoge productiviteit met een flink vermogen en snelheid. Daarnaast voldoet de SK75SR-7 aan de Stage V-emissienormen en is bovendien uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse.

Kemp Groep heeft deze Kobelco SK75SR-7 2PB voorzien van een Engcon draai/kantelstuk inclusief lasthaak, een extra lasthaak aan de binnenzijde van de lepelsteel, een gereedschapskist op de onderwagen, een automatisch smeersysteem, extra werkverlichting, voorbereiding Leica 3D infrastructuur en een rvs uitlaatstuk. De machine is afgeleverd met een palletframe inclusief lepels, een puinriek en extra bakken.

Over DeJongCeba

Dejongceba uit Opmeer is een middelgrote aannemer met 40 jaar ervaring in GWW. Met expertises als (machinaal) bestraten, rioleringswerk en grondverzet ontzorgen zij vooral gemeenten, aannemers en tuincentra in Noord-Holland en ver daarbuiten. Bij Dejongceba is men maatschappelijk betrokken en streeft men naar een verduurzaming van de branche. Zij benutten kansen die technologie biedt, om zo betere en veiligere werkomstandigheden te creëren. Daarnaast introduceert men klimaatneutrale oplossingen, om zo de omgevingsimpact te minimaliseren. Om dit te bewerkstelligen, investeren ze continu in innovatie.Kijk op www.dejongceba.nl voor meer informatie.

U kunt uw nieuwe machine nu zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische uitrustingen tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.