Kobelco SK58SRX-7 voor Van Leeuwen B.V.

Loonbedrijf en Kraanverhuur Van Leeuwen B.V. uit Waddinxveen heeft, via Kemp Groep, een nieuwe Kobelco SK58SRX-7 in ontvangst genomen. Deze krachtige minigraver vervangt een Takeuchi TB250 uit 2014. Wij wensen Van Leeuwen B.V. veel werkplezier met de nieuwe Kobelco!

De minigraafmachine beschikt over de meest luxueuze cabine in zijn klasse. Uitgerust met LED-verlichte schakelaars en draaiknoppen. Daarnaast beschikt deze compacte en toch krachtige Kobelco SK58SRX-7 over de nieuwe energiebesparingsmodus (S-modus) van Kobelco. Deze S-modus bespaart tot wel 26% meer brandstof t.o.v. de H-modus.

De minigravers van Kobelco kenmerken zich door de optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van deze minigraafmachines is veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist. De energiebesparingsmodus bespaart brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de machine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is. Het toegevoegde +E-systeem omvat ook de uitlaatdemper onder de machine.

De minigraver van Loonbedrijf en Kraanverhuur Van Leeuwen B.V. is door Kemp Groep opgebouwd met o.a. een hydraulische snelwissel, extra LED-werkverlichting, gereedschapskist op de onderwagen en treeplank aan de cabinezijde. Daarnaast is de machine voorzien van professionele belettering en is deze afgeleverd met puinriek en graafbak.

Over Loonbedrijf en Kraanverhuur Van Leeuwen B.V.

Loonbedrijf en Kraanverhuur Van Leeuwen B.V. uit Waddinxveen is opgericht in 1988 door Ronald van Leeuwen. Het loonwerk bestond uit specifieke werkzaamheden, waaronder het bewerken en verwerken van ruwvoer voor de melkveehouderij, diverse agrarische werkzaamheden en verhuur van graafmachines. Hedendaags heeft het bedrijf een groot aantal opdrachtgevers waaronder bouw- en wegenbouw, hoveniers en particulieren. U kunt bij hen terecht voor o.a. agrarische projecten, grondverzet, beschoeiing en sneeuwbestrijding. Voor meer informatie gaat u naar: http://www.loonbedrijfvanleeuwen.nl/index.html

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de Kobelco SK28SR-6E. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.