Kobelco SK58SRX-7 voor De Bruijn

De Bruijn uit Lopikheeft, via Kemp Groep, opnieuw een Kobelco in ontvangst genomen. De Kobelco SK58SRX-7 minigraafmachine kenmerkt zich door een motorvermogen van 40 pk en het optimale bedieningsgemak. Wij wensen De Bruijn weer veel werkplezier met deze nieuwe Kobelco!

Deze minigraafmachine beschikt over de meest luxueuze cabine in zijn klasse. Standaard uitgerust met LED-verlichte schakelaars en draaiknoppen. Daarnaast beschikt deze compacte en toch krachtige Kobelco SK58SRX-7 over de nieuwe energiebesparingsmodus (S-modus) van Kobelco. Deze S-modus bespaart tot wel 26% meer brandstof t.o.v. de H-modus. 

De minigravers van Kobelco kenmerken zich door de optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van deze minigraafmachines is veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist. De energiebesparingsmodus bespaart brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de machine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is. 

De al zeer complete Kobelco SK58SRX-7 minigraver is volledig naar de wensen van De Bruijn opgebouwd. Denk hierbij aan o.a. een hydraulische snelwissel, opklapbare treeplank, LED-werkverlichting en een gereedschapskist op de onderwagen. Daarnaast is de Kobelco door de reclameafdeling van Kemp Groep voorzien van belettering en is de machine afgeleverd met extra bakken.

Over De Bruijn

De Bruijn uit Lopik opereert al meer dan 40 jaar als loon- en verhuurbedrijf door heel Nederland. U kunt voor verschillende werkzaamheden bij De Bruijn terecht. Zij zijn inzetbaar in de landbouw, bij grondwerk en grond-, weg- en waterbouw maar is toch vooral dé specialist op het gebied van loon- en constructiewerk. Kijk op www.debruijnlopik.nl voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen Kobelco graafmachine zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.