Kobelco SK34SR-7 minigraver voor Overvest

 Loonbedrijf Overvest uit Langbroek heeft een Kobelco SK34SR-7 minigraafmachine in ontvangst genomen. Voor een zeer flexibele inzet is de minigraver uitgerust met een Engcon draai/kantelstuk. Kemp Groep wenst, de zeer trouwe Kobelco klant, Overvest veel werkplezier met de Kobelco SK34SR-7.

De manier waarop prestaties en design op elkaar zijn afgestemd maken van de Kobelco SK34SR-7 een unieke minigraafmachine. Prestatieverbeteringen hebben geleid tot grotere efficiëntie en productiviteit én meer vermogen en snelheid. Designaanpassingen bieden ultiem comfort en optimale bediening. De energiebesparingsmodus bespaart nog meer brandstof en het iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de machine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is. De zeer luxe cabine met airconditioning biedt veel ruimte en onbelemmerd zicht, wat het comfort en de veiligheid van de machinist vergroot.

De Kobelco SK34SR-7 is o.a. uitgerust met een Engcon draai/kantelstuk, centrale smering, extra LED-werkverlichting, schepsteun op schuifblad(incl. schep), RVS instapbescherming, geblindeerde achterruit en zijruiten en een gereedschapskist op de onderwagen. Daarnaast is de machine afgeleverd met belettering, palletvorken, graafbak, banaanbak, brede bak en een puinriek.

Over Loonbedrijf Overvest
Loonbedrijf Overvest uit Langbroek is opgericht in 1965 en heeft sindsdien een uitstekende reputatie opgebouwd en is een echt familiebedrijf. Werkzaamheden, voor de zeer uitgebreide klantenkring, worden uitgevoerd door ervaren medewerkers, welke beschikken over goed onderhouden machines. Loonbedrijf Overvest is gespecialiseerd in baggerwerkzaamheden, bouwputten uitgraven, graslandvernieuwing, natuurtechnisch grondverzet, plaatsen van beschoeiingen, rioolwerkzaamheden, sloopwerkzaamheden, slootwerkzaamheden, transport, tuinaanleg, zagen en versnipperen. Kijk op www.loonbedrijfovervest.nlvoor meer informatie.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. 

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 – 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.