Kobelco SK28SR-6E voor Rottier Projecten

De Kobelco SK28SR-6Eminigraver is in gebruik genomen door Rottier Projecten uit Dirksland (Zuid-Holland). Bij Kemp Groep in De Meern is deze machine uitgerust met een verlengde lepelsteel, een hydraulische snelwissel en extra werkverlichting. Wij wensen Rottier veel werkplezier met deze minigraafmachine!

De Kobelco SK28SR-6E biedt praktische prestatie verhogende functies. De energiebesparingsmodus bespaart brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de machine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is. De canopy biedt veel ruimte en onbelemmerd zicht, wat het comfort en de veiligheid van de machinist vergroot.

Kemp Groep heeft deze Kobelco SK28SR-6E geleverd en voorzien van een verlengde lepelsteel, hydraulische snelwissel, extra werkverlichting, extra bakken met voorzetmes en een puinriek.

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de Kobelco SK28SR-6E. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Kijk hier voor alle contactgegevens en voor een vestiging bij u in de buurt.