Kobelco SK140SRLC-2PB voor Waterschap Hunze & Aa’s

Waterschap Hunze & Aa’s uit Veendam, heeft via Kemp Groep, een compleet uitgeruste Kobelco SK140SRLC-7 met stelgiek in ontvangst genomen. De rupsgraafmachine vervangt een Komatsu met 10.000 draaiuren op de teller. Wij wensen Hunze & Aa’s veel werkplezier met de nieuwe Kobelco!

De Kobelco SK140SRLC-2PB is uitgerust met een Stage V-motor en is ondanks zijn compacte range bijzonder stabiel. De ISUZU motor kenmerkt zich door een vermogen van 86 kW bij een toerental van 2.200 min-1. De bediening vanuit de meest comfortabele en moderne cabine heeft al zeer veel machinisten overtuigd.

De compact draaiende SK140SRLC-2PB van Waterschap Hunze & Aa’s is door de professionals van Kemp Groep zeer volledig afgeleverd. De rupsgraafmachine staat op 900 mm brede rupsplaten en is uitgerust met een hydraulische snelwissel inclusief lasthaak, extra proportioneel bedienbare functies, maaikorffunctie, slangbreukbeveiliging en automatisch smeersysteem RCE. Verder is de SK140SRLC-2PB voorzien van een opklapbare treeplank voor de cabinedeur, extra LED-werkverlichting, gereedschapskist op de onderwagen, klompenhaken en een geblindeerde achterruit.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Waterschap Hunze & Aa’s

Waterschap Hunze & Aa’s is een groot waterschap in de provincies Groningen en Drenthe. Waterschap Hunze & Aa’s is in het jaar 2000 ontstaan uit een fusie van de waterschappen Hunze en Aa, Dollardzijlvest en Eemszijlvest. Hedendaags gaat het bedrijf verder onder de naam Hunze & Aa’s genoemd naar Hunze, de Drentsche Aa, de Mussel Aa, de Ruiten Aa en de Westerwoldse Aa. De vijf belangrijkste rivieren in het gebied. Voor meer informatie gaat u naar: https://kennis.hunzeenaas.nl/index.php/Id-fa77af55-def9-41c9-b55e-0d74078aeb0b 

Start met het samenstellen van uw eigen kraan!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. 

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.