Kobelco minigraver voor Izaak Baelde

Izaak Baelde heeft onlangs een nieuwe minigraver in ontvangst genomen. Deze nieuwe Kobelco SK17SR-3E is een perfecte aanvulling op het huidige machinepark met reeds diverse Kobelco’s. De Kobelco SK17SR-3E is o.a. afgeleverd met een hydraulische snelwissel, extra werkverlichting en een brede bak. Wij wensen Baelde veel werkplezier met deze nieuwe minigraver!

De Kobelco SK17SR-3E minigraver heeft standaard een uitschuifbare onderwagen voor optimale stabiliteit en staat door het robuuste ontwerp garant voor jarenlang draaiplezier. Met een uitgeschoven onderwagen draait de bovenwagen binnen de rupsen van de minigraver. Door de combinatie van de zijdelingse graaffunctie en het 'binnendraai' concept kan er vlak langs muren gegraven worden. Door de kleine zwenkradius heeft de SK17SR-3E een werkruimte van slechts 2.030 mm nodig om continu te kunnen graven, zwenken en laden.

Kemp Groep heeft de Kobelco SK17SR-3E voorzien van hydraulische snelwissel, twee LED-werklampen voor op de cabine, zwaailamp achter op de cabine, rotatiefunctie via het giekzwenkpedaal en brede bak.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over I. Baelde Loon- en grondverzetbedrijf

I. Baelde Loon- en grondverzetbedrijf is een bedrijf waarbij het agrarische bloed door de aderen stroomt. De hele familie bestaat uit agrariërs. De vader van Izaak Baelde had al een machineverhuurbedrijf en deed een klein beetje loonwerk. Op het moment dat zijn vader begon met afbouwen, ongeveer 30 jaar geleden, besloot Izaak zijn eerste graafmachine te kopen. Naast het traditionele loonwerk is Baelde gespecialiseerd in grondverzet- en cultuurtechnische werkzaamheden. Inmiddels zitten zijn twee zonen ook in het bedrijf en heeft hij drie vaste medewerkers in dienst. Kijk op www.ibaelde.nl voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de kleinste minigraver, de Kobelco SK17SR-3E. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.