Klompé kiest opnieuw voor een BOMAG

Asfaltverwerking Klompé BV uit Wilsum heeft opnieuw, via Kemp Groep, een BOMAG BW 154 AP-5 in ontvangst genomen. Deze asfaltwals vervangt een Hamm DV 70 VVuit 2010. Wij wensen Klompé veel werkplezier met de nieuwe BOMAG!

De ruim 7 ton wegende BW 154 AP-5 heeft een werkbreedte van 1.500 mm met een vermogen van 55,4 kW, verder is de wals voorzien van hydraulische kantensnij-uitrusting, airco, werkverlichting rondom en een voorbereiding voor de aanbouw splitstrooier. BOMAG biedt een ruim assortiment aan asfaltwalsen. Voor asfalt dat moeilijk te verdichten is, levert Kemp Groep combiwalsen in de gewichtsklasse 1,5 tot 10 ton gewicht.

Deze nieuwe wals uit de AP-5 Serie voldoet helemaal aan de wensen van elke machinist, maximaal bedieningscomfort in combinatie met het beste zicht rondom wordt het mogen werken met deze wals iedere dag weer een klein feestje!

Over Asfaltverwerking Klompé BV
Asfaltverwerking Klompé BV uit Wilsum is een professioneel bedrijf dat al meer dan 12,5 jaar actief is in asfaltwerken. Asfaltverwerking Klompé BV is met het materieel gevestigd in Wilsum en houdt zich bezig met de verhuur van asfaltsets en het uitvoeren van allerhande asfaltwerken voor zowel aannemers als particulieren. Kijk op www.klompebv.nl voor meer informatie.

Start met het samenstellen van je eigen wals!
Alle BOMAG walsen zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. 

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.